Washington - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van HansLouise - WaarBenJij.nu Washington - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van HansLouise - WaarBenJij.nu

Washington

Blijf op de hoogte en volg

24 Juli 2013 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

De vlucht ging zonder problemen en zoals ik voorspelde heb ik her grootste deel doorgebracht met het bestuderen van de binnenkant van mijn ogen. Van het deel na de lunch en voor de snack heb ik niets meegekregen, Hans heeft lekker films zitten kijken. Na de landing met een soort bus naar de douane gebracht en daar begon het wachten maar gelukkig waren er genoeg mensen om te bekijken. Er waren net een aantal vliegtuigen uit het middenoosten geland en de variatie in moslima's was geweldig, van dames in gewone kleding met een hoofddoek tot dames in het zwart met zelfs een zonnebril( als echte oogbedekking) aan toe. Opvallend dat al de bijbehorende mannen in een Westerse outfit liepen.
Na ruim een uur waren we vrij om te gaan dus op naar de taxiplaats, binnen 5 minuten waren we op weg naar de stad. Opvallend hoe groen het hier is( lijkt Nederland wel). Zoevend over de snelweg richting het centrum van Washington, langs The Mall en het Witte Huis. Na ongeveer 3 kwartier kwamen we bij het hotel, snel inchecken en naar " onze" kamer. Jammer die was veel kleiner dan op de reservering stond en de slaapbank ontbrak dus maar weer naar de lobby om uit te leggen dat er misschien iets fout was gegaan. Geen probleem, we konden meteen verhuizen naar een kamer op de zevende etage.
Koffers verhuisd en weer naar buiten op zoek naar een supermarkt , een block verder vonden we een grote supermarkt met biologische spullen, dus veel fruit ingeslagen, groente om te dippen. Jammer voor Hans geen Pepsi maar Gingerale, en een fles witte wijn (die laatste 2 zijn natuurlijk niet organic). Nu lekker even bijkomen op de slaapbank met mijn pad en Hans op bed met de tv. We gaan ons straks te goed doen aan de groente en fruit maar nu eerst een koffie maken.

• 25 Juli 2013 - 01:30

Joris:

Argh Dulles met al die bussen, nog steeds? Na bijna 20 jaar? #Fail

Goed om te horen dat jullie veilig geland zijn en aan het genieten zijn van Washington :).
    Hier in Almere verwachten ze morgen pas rond 16:00 noodweer gelukkig dus het komt goed qua weer buiten ;-).

Veel plezier :), ben benieuwd naar jullie belevenissen in de States :D.

• 25 Juli 2013 - 02:40

Joris, vlieg je door dan zijn er tegenwoordig treinen, vorig jaar zijn we toch ook niet met een bus gegaan. Groente met quacomole was erg lekker en daarna nog een fruitsalade, we hebben de vitamines weer binnen!